onsdag den 6. maj 2009

Beach og South Beach

Vi startede dagen med at spise lidt morgenmad på værelset - vi havde købt boller igår og der er en kaffemaskine på værelset.
Efter at morgenmaden var indtaget og vi var smurt ind i et tykt lag solcreme - indtog vi den lokale strand. Her legede AM i strandkanten, Anne samlede stort set samtligt sten og Christian svømmede lidt rundt. Vandet var dejligt varm og stranden fin - dog var bølgerne lidt for store til AM.




Da vi var færdige med at bade tog vi bilen ned til south beach. Her gik vi lidt rundt omkring og så på Art Deco kvarteret. Vi så bl.a. huset hvor Gianni Versace boede indtil han blev skudt uden for det og Colony Hotel Art Deco. Frokosten blev indtaget på en rigtig amerikansk diner.








Efter forkost gik vi en tur på Lincoln road, som er en gågade med masser af restaurant og butikker (og selvfølgelig 3 Starbucks).






Nu er vi tilbage på hotellet for lige at få en kop kaffe og en tur i poolen inden vi tager til Miami.

1 kommentar:

  1. Hej med jer!
    Tak for jeres telefoniske fødselsdagshilsen.
    Sikken en dag, I har haft. Det er fantastisk at vi kan sidde herhjemme og følge med. Det er næsten som selv at være der - bare billigere.
    Også billederne er fantastisk spændende at se.
    For mor skriver jeg følgende:
    Hej alle 3.
    Godt at høre, at I er fremme i god behold. Glæder os til at høre om turen. Er med Cat. hos far. Jonas kom også til aftensmad. Har set jeres blogs. God tur.
    KH Mor

    SvarSlet