tirsdag den 12. maj 2009

Vi er stadig i live :)

Der er ikke blevet opdateret så meget de sidste par dage simpelhen fordi vi er ude fra tidlig morgen til sent aften. Vi har været i Seaworld og Disneyworld. Idag skal vi et stort vandland. Vi leverer selvfølgelig fuld rapport, når vi igen har mulighed for det.

1 kommentar:

  1. Hej alle 3!
    Det var dejligt at høre fra jer. Vi har logget ind på blokken mange gange for at se, om der mon skulle ligge et nyt "brev" fra jer. Vi var blevet forvente med at der lå et til os hver dag. Vi tænkte, at f.eks. den dag, I var i Disneyworld, var der ikke så meget at skrive om. Det kunne let blive: "Så prøvede vi det og så prøvede vi det osv."
    Mor fortalte, at I ringede i går aftes (lige før midnat), og jeg har hørt jeres besked på hendes telefonsvarer.
    For at kunne følge med i jeres tid har jeg et ur som viser Maiami-tid. Jeg går ud fra, at det er samme tid i Orlando.
    Jeg har i dag været i Bagsværd for at hjælpe en kollega med computerproblemer. Dernæst kørte jeg til mor, hvor jeg spiste frokost. Mens jeg var der, ringede Cathrine og bad om hjælp til at tømme en trailer men ca. 20 sække med savsmuld (til hesten). Da vi var færdige med det, kørte jeg mor tilbage til Brunevang. Jeg er nu i Greve og skal om lidt hen og fodre Jørns kat og fugle (sidste dag - han kommer hjem i morgen. Jo, Vi oplever skam også noget.
    Vi glæder os nu til næste rejsebrev fra jer.
    Hav det fortsat godt alle 3.
    Hilsen
    Far

    SvarSlet